Dört Mevsim Alaçatı, Tesis'in yemyeşil ve huzur verici bahçesinde yer alan oturma alanları sayesinde misafirlere huzurlu ve sakin bir tatil imkanı sunmaktadır. Ege ve Türk mutfaklarının yer aldığı birbirinden güzel ve şık restoranlara yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.
Dört Mevsim Alaçatı, Adnan Menderes Havaalanı 90 km, Ilıca Otogar 4 km, Çeşme Marina'ya yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.
Dört Mevsim Alaçatı'nın, Standart Odalarında Uydu yayını Lcd Tv, Minibar, Merkezi Isıtma, Banyo Wc, Saç kurutma, Telefon, Kablosuz İnternet mevcuttur.
Dört Mevsim Alaçatı,odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlamaktadır. Odaları boşaltma saati ise en geç 12.00'dir. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Aile odaları ve bazı özel odalar haricinde diğer odalarda yapılan 2+2 ya da 3+1 konaklamalar ilave yatak eklenmesi sebebiyle sıkışıklığa sebep olabilir ve bu ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.Tesiste oda kahvaltı konaklamalar çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.